Saptamana trecuta mi-am intalnit unii colegi din vestul Europei si am stat mai multe seri la discutii cu ei. Nimic spectaculos in afara de urmatoarea povestire la care am ras cu lacrimi.
Domnul din imagine,
Ministrul culturii galezpe numele sau Rhodri Glyn Thomas, ministrul culturii in Tara Galilor, a fost silit sa demisioneze imediat ce s-a aflat ca a intrat (unii spun ca din greseala) cu o tigara aprinsa intr-un bar.

M-am simtit destul de prost cand radeam de unul singur dar mi-am dat seama ca asa ceva n-o sa se intample in Romania niciodata. Adica eu sa iau amenda ca intru cu tigara … poate, dar un parlamentar sa demisioneze pentru acest lucru … iar ma apuca rasul. Ne va spune la toti cum Basescu a aranjat totul, de fapt poate fi si mana serviciilor secrete, de fapt nu era aprinsa si a vrut sa isi bata joc de noi (va amintiti de domnul care a votat de 2 ori si a spus ca a doua oara a facut-o ca sa isi bata joc?). Singurul lucru care mi-a venit in minte si le-am povestit si celorlalti este cum se dau spagi dovedite (vezi Catavencu) de zeci de milioane de Euro si nimeni nu se simte vinovat.

Domnule Thomas, RESPECT!
Domnilor parlamentari romani, #@$@#*^!

Pentru cine doreste informatii suplimentare, stirea se poate citi pe site-ul BBC si pe site-ul Virgin Media.

Cititi si:

Tags: , ,
Leave a Reply