img_4923azi am avut placerea sa zbor cu Vasile Blaga pana la Munchen. amandoi la economy… nu tu aere, nu tu abuz de functie, a mers pur si simplu ca un om normal, lucru pentru care il respect in continuare.

nu pot sa nu imi aduc aminte de Bogdan Olteanu cu care am calatorit anul trecut si care mai mergea cu inca 2 loctiitori dupa el : unul ii cara servieta, iar celalalt sacoul, iar el era foarte grabit si afectat, cu zambetul ala fad pe fata… brrr
… sau de o pleiada de femei cu pasapoarte albastre de serviciu care au zburat toate la business de la Viena (deh, drum lung… )

in concluzie: Domule Blaga, nu imi pare rau ca v-am votat de 3 ori, atat la primarie cat si la senat. e drept ca n-am votat PSD si m-am pomenit cu aceasta alianta impotriva firii, dar shit happens all the time

Tags: , , , ,
2 Responses to “Hai ca se poate”
  1. FlorinNo Gravatar says:

    Lasa ba Andrei ca asa sunt vremile … trebuie sa stranga cureaua baietii acuma.

    Apropos de Viena, acum cativa ani am venit cu Alexandru Noaptes, care se pare ca e un apropiat de al lui Blaga, in avion. Binenteles el impreuna cu inca un tip tuciuriu si 2 pirande mama si fiica au stat la business class. In aeroport o data ajunsi in terminal nu mai aveau access la magazinele cu haine si accesorii de fite si turbau ca nu mai pot face cumparaturi. Daca mai intarzia putin avionul probabil cumparau toate dulciurile/bauturile/tigarile din micutul duty free din terminal :). Apoi in Bucuresti cand am ajuns au fost luati direct de pe pista de o masina de toata lumea din avion se intreba cine mama naibii sunt indivizii?!?!?
    Ne-am dat seama ca e vorba de niste bugetari, insa sincer sa fu ma gandeam ca sunt de la niste servicii secrete or smth.

  2. Andrei DANEASA's Blog » … ba nu, nu se poate says:

    […] « Hai ca se poate Feb 13 2009 […]

Leave a Reply